Met: Frank Kroes, procesadvocaat en partner bij Baker Mckenzie.

Bijna drie jaar geleden hebben wij op deze podcast gesproken over de invoering van de Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie (WAMCA). Het is tijd voor een update. Met Frank Kroes bespreekt Bob de stand van zaken op het gebied van massaclaims. Frank procedeert veelvuldig in massaschadezaken, onder meer op het gebied van kartelschade.

Heeft de wet geleid tot een hausse van rechtszaken? Heeft Nederland internationaal een aanzuigende werking op dit soort claims? En heeft de wet een negatieve invloed op het vestigingsklimaat voor bedrijven in NL? Dit en meer in deze aflevering van AboutLaw.


Disclaimer: AboutLaw en sprekers doen altijd hun uiterste best om een zo volledig, actueel en juist mogelijk beeld te geven van het recht. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website en in de podcast niet volledig of correct (meer) is. AboutLaw podcast is bedoeld voor juristen en het is aan hen om zelf de volledigheid, actualiteit en juistheid van de aangeboden informatie te verifiëren.


Foto: Ag Ku via Pixabay.