Met: Eva Schutte en Jacqueline Spierdijk.

Mediation als instrument voor conflictoplossing binnen de advocatuur wordt steeds meer toegepast. Het is van belang dat advocaten en (bedrijfs)juristen een juist begrip hebben van mediation en van hun rol daarin. In deze aflevering praten wij met twee zeer ervaren mediators, Eva Schutte en Jacqueline Spierdijk, over hun ervaringen als (zakelijke) mediators en de taak van de advocaat rondom mediation. Wat doet de mediator precies? Hoe gaat het in zijn werk? Wat als het spaak loopt? En wat voor blunders kan een advocaat maken in het mediationproces. Luister nu naar dit boeiend gesprek en de nuttige tips van Eva en Jacqueline.


*WINACTIE LINKEDIN*: Wij mogen van Sdu vijf exemplaren van de nieuwe druk van het boek ‘Juridische aspecten van mediation‘ – geschreven door Eva Schutte en Jacqueline Spierdijk – aan onze luisteraars weggeven. Lees hier wat u daarvoor moet doen. (Let op: de actie loopt t/m 1 juli 2021; winnaars worden 2 juli op de LinkedIn-pagina van AboutLaw bekend gemaakt.)


Disclaimer: AboutLaw en sprekers doen altijd hun uiterste best om een zo volledig, actueel en juist mogelijk beeld te geven van het recht. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website en in de podcast niet volledig of correct (meer) is. AboutLaw podcast is bedoeld voor juristen en het is aan hen om zelf de volledigheid, actualiteit en juistheid van de aangeboden informatie te verifiëren.

Foto: Jo_Johnston via Pixabay