Met: Willem Wiggers, oprichter van Weagree.com.

In deze aflevering praten wij met Willem Wiggers, deskundige op het gebied van draften van contracten. Willem is de oprichter van Weagree.com, een contract automation tool en auteur van het boek Drafting Contracts. Met Willem praten wij over ‘best practices’ bij het schrijven van contracten. Bijvoorbeeld: hoe ga je om met definities in contracten? Waarom schrijven zoveel juristen indemnify and hold harmless als het toch hetzelfde betekent? En welke fouten maken Nederlanders vaak bij het gebruik van must, shall of will? Luister voor dit en meer naar deze aflevering van AboutLaw.


Mocht je mee willen praten over contract drafting met andere (internationale) juristen: Willem beheert de LinkedIn groep Drafting contracts (met 40,000+ leden). Feel free to join!


Disclaimer: AboutLaw en sprekers doen altijd hun uiterste best om een zo volledig, actueel en juist mogelijk beeld te geven van het recht. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website en in de podcast niet volledig of correct (meer) is. AboutLaw podcast is bedoeld voor juristen en het is aan hen om zelf de volledigheid, actualiteit en juistheid van de aangeboden informatie te verifiëren.

Foto: David Perkins via Unsplash.