Met: Beatrijs van Selm, Senior Business Development Advisor bij Hogan Lovells.

In deze aflevering praten wij met Beatrijs van Selm, over business development in de advocatuur. Beatrijs is Senior Business Development Advisor bij Hogan Lovells en oprichter van Break New Ground. Zij was eerder Manager Business Development, Marketing & Communicatie bij Van der Feltz advocaten. Zij helpt advocaten bij de groei van een toekomstbestendige praktijk. Haar achtergrond als advocaat en bedrijfsjurist komt hierbij goed van pas. Business development is essentieel om relevant te blijven in de markt van de juridische dienstverlening. Maar wat is business development precies? Waar liggen de uitdagingen? En hoe pak je die aan?

Een aflevering vol tips om meteen aan de slag te gaan met business development in jouw praktijk!


WIN-ACTIE: Beatrijs van Selm heeft een hoofdstuk over business development geschreven in het boek “De advocatuur als onderneming” onder leiding/redactie van Willem J. Hengeveld. Een must-have voor iedere advocaat.

Met veel dank aan Boom juridische uitgevers mogen wij 5 exemplaren van dit boek weggeven. Hoe maak je kans? Ga naar onze LinkedIn-pagina en schrijf een comment onder deze POST. Actie loopt t/m 1 december 2020.


Disclaimer: AboutLaw en sprekers doen altijd hun uiterste best om een zo volledig, actueel en juist mogelijk beeld te geven van het recht. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website en in de podcast niet volledig of correct (meer) is. AboutLaw podcast is bedoeld voor juristen en het is aan hen om zelf de volledigheid, actualiteit en juistheid van de aangeboden informatie te verifiëren.

Foto: Danielle MacInnes via Unsplash