Danny Vesters houdt zich uitsluitend bezig met het arbeidsrecht, waarbij hij zich in het bijzonder richt op privacy en flexibiliteit in arbeidsrelaties (platformisering, opdracht, detacheren/uitzenden). Danny heeft binnen Boontje Advocaten de privacy praktijk opgezet en opereert hij met het Privacy Team op het snijvlak van het arbeidsrecht en het privacyrecht.

In deze aflevering van AboutLaw praten wij met Danny Vesters, advocaat/partner bij Boontje Advocaten, over privacy op de werkvloer.

In hoeverre mag je werknemers monitoren? Mag een werkgever het internet afstruinen voor informatie over sollicitanten? Wat zijn de belangrijkste verplichtingen uit de AVG waarmee werkgevers rekening moeten houden? En hoe moet een werkgever omgaan met de privacy van zieke werknemers? Dit en nog veel meer in deze aflevering van AboutLaw. Luister nu gratis.

Deze aflevering is medemogelijk gemaakt door Kleos, dossierbeheersoftware van Wolters Kluwer.

Disclaimer: AboutLaw en sprekers doen altijd hun uiterste best om een zo volledig, actueel en juist mogelijk beeld te geven van het recht. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de website en in de podcast niet volledig of correct (meer) is. AboutLaw Podcast is bedoeld voor juristen en het is aan hen om zelf de volledigheid, actualiteit en juistheid van de aangeboden informatie te verifiëren.

Foto van deze aflevering door Muhammad Zaqy Al Fattah op Unsplash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *